Kad pagamintumėte apie 100 g šio muilo, Jums prireiks:
INGREDIENTAI:
Muilo bazė skaidri - 80 g
Muilo bazė balta - 20g
Žėrutis - Raudonas vynas ant peilio galiuko
Kvapusis aliejus - Braškė
IRANKIAI IR PAKUOTĖ:
Plastikinė muilo forma - Širdelės 1
Maišelis įpakavimui
DARBO EIGA:
1. Ištirpdykite baltą muilo bazę vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje
2. Įpilkite muilo bazę į mažą širdelę
3. Ištirpdykite skaidrią muilo bazę vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje
4. Į skaidrią bazę įberkite ant peilio galiuko žėrutį ir gerai išmaišykite, galite papurkškite spiritu arba dezinfekavimo skysčiu, kad geriau ir greičiau ištirptu žėrutis.
5. Įlašinkite 8-10 lašų kvapiojo aliejaus
6. Papurkškite spiritu arba dezinfekavimo skysčiu muilo forma ir įpilkite padažytą ir pakvepintą muilo bazę, ant viršaus dar papurkškite spiritu arba dezinfekavimo skysčiu, kad nuimti burbuliukus
7. Kai muilas sustings, išimkite jį iš formos. Prieš įpakuodami muilą, leiskite jam parą gerai išdžiūti.